Crazy Hill 2024

Nakon uspješno provedenog 1. izdanja HTL-a, krenula je nova sezona trail lige, a trkačice i trkače očekuju izazovi i staze na ukupno 14 različitih utrka diljem Lijepe naše.

Prva održana utrka koja ulazi u bodovanje za ligu bila je, 09.03., trail utrka Crazy hill 2024. u organizaciji ŠRD BSV Ludbreg. Utrka je imala tri staze od kojih su se dvije bodovale za ligu. Ukupno 500 natjecatelja trčalo je 10 km i 240m elevacije, 16.7 km i 450m elevacije, te 34 km sa 1100m elevacije.

Na dugoj stazi (34 km) u muškoj konkurenciji najbolji je bio Josip Meštrić ispred Zorana Križanića i Benjamina Vuka, dok je na kratkoj stazi (16 km) pobjeda pripala Krešimiru Mrčeli. Drugo mjesto na kratkoj stazi zauzeo je Matija Crnković, a treće Mateo Ledinski. 

Kod žena je na dugoj stazi najbolja bila Matea Grabovica, iza nje na drugom mjestu bila je Dijana Janžek, a treće mjesto pripalo je Jadranki Maček. Na kratkoj stazi najbrža je bila Martina Štrkalj, dok su se na drugom i trećem mjestu našle Gabrijela Šalković i Jelena Buntak. 

Sve rezultate, kao i poredak ekipa nakon održanog 1. kola, možete vidjeti na poveznici ispod. 

Rezultati 1. kola