8. i 9. kolo 1. HACL

Na ovogodišnjem 38. izdanju Plitvičkog maratona održanog u Nacionalnom parku Plitvička jezera, u sklopu kojeg je održano 8. kolo HACL-a, od hrvatskih predstavnika pobijedili su Ante Živković i Ines Jozić u pojedinačnoj konkurenciji, dok su u ekipnoj konkurenciji slavili atletičari i atletičarke Atletskog kluba Sljeme iz Zagreba.

9. kolo 1. Hrvatske atletske cestovne lige održalo se u Karlovcu, u sklopu 11. Karlovačkog cenera powered by Heineken 0.0 - WA road label race. 

Pobjednici u pojedinačnoj konkurenciji bili su Zlatko Kožuhar i Viva Kovač, a u ekipnoj konkurenciji pobjeda je pripala atletičarima i atletičarkama iz Atletskog kluba FIT iz Zaprešića.

Nakon 9 održanih kola, Ante Živković vodeći je u ukupnom poretku kod muškaraca s 593 boda ispred Gorana Đogolovića i Dinka Tice. U ukupnom poretku kod žena je, s 395 boda, vodeća Tea Faber ispred Ines Jozić i Vedrane Janjić.

U ukupnom poretku klubova, Atletski klub FIT iz Zaprešića trenutno se nalazi na 1. mjestu, ispred Atletskog kluba Sljeme iz Zagreba i AK Žumberka iz Sošica.

Rezultati 8. kola

Rezultati 9. kola

Ukupni poredak nakon 9 kola