MT edukacija za trenere

Treneri i trenerice, priključite se jednodnevnoj edukaciji u organizaciji Mentalnog Treninga s ciljem stjecanja osnovnih alata mentalne pripreme u sportu.


Kada i gdje?

Edukacija se održava uživo, u uredu Mentalnog Treninga, na adresi Trnjanska cesta 63, 10000 Zagreb. Riječ je o cjelodnevnoj edukaciji koja se održava 12. studenog ove godine.


Što očekivati?

Mentalni Trening edukaciju pohađalo je preko 300 trenera i psihologa unutar granica i van granica RH. Radili su za brojne hrvatske reprezentacije, saveze, klubove i inozemne sportske saveze.

Kroz edukaciju se upoznajemo s osnovama mentalnog treninga u sportu, nudimo konkretne smjernice i alate, primjere iz prakse te savjete kako mentalnu pripremu uvrstiti u svoje redovne treninge. Dio sadržaja koji ćemo prolaziti uključuje tehnike relaksacije u sportu, upravljanje emocijama na terenu, kontrolu intenziteta i fokusa, nošenje s pogreškama, perceptivni trening i dr.

Nakon završene edukacije postoji mogućnost nastavka, kao i mogućnost polaganja ispita u svrhu dobivanja jedinog i zaštićenog certifikata Mentalnog Treninga na ovim prostorima.


Kako se prijaviti?

Prijaviti se možete slanjem upita na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ili ispunjavanjem obrasca na linku: https://www.mentalnitrening.hr/sport/mt-edukacija-za-sportske-trenere/


Želim se prijaviti, ali mi ne odgovara termin

Ukoliko Vas zanima više o mentalnoj pripremi sportaša, prvi korak može biti i online edukacija s unaprijed snimljenim materijalima koju možete slušati u Vama odgovarajuće vrijeme. Online edukaciju preuzmite na linku: https:// www.mentalnitrening.hr/sport/mt-online-edukacija-za-trenere/