Radionice iz područja psihološke pripreme sportaša

Centar za istraživanja i razvoj vrhunske sportske pripreme (CIRSP) predstavlja dodanu vrijednost uloge Hrvatskog olimpijskog odbora u razvoju hrvatskog vrhunskog sporta. Namjera osnivanja CIRSP-a je unapređenje znanstveno-stručne i informatičko-tehnološke potpore u pripremi naših najboljih sportaša i ekipa za nastupe na najvažnijim međunarodnim natjecanjima. 

Stručni i znanstveni rad u okviru CIRSP-a odvija se u odjelima. Svaki odjel ima svog voditelja koji koordinira radom stručnjaka i znanstvenika u određenom području. Jedan od odjela je i Odjel za psihološku pripremu sportaša čija je svrha unapređenje psihološke pripreme sportaša. Kako bi još više približili važnost psihiloške pripreme u sportu, CIRSP organizira besplatne radionice za trenere upravo iz tog područja. 

Teme će se održavati u vremenu od 12:00 do 14:00 sati na Kineziološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu u centralnom uredu CIRSP-a.

Raspored tema i predavači

15.02. - Zona - optimalno stanje uma (Igor Čerenšek)
08.03. - Zona - optimalno stanje uma (Sandra Đurijanček)
14.03. - Optimalna pobuđenost za natjecanje (Igor Čerenšek)
12.04. - Optimalna pobuđenost za natjecanje (Sandra Đurijanček)
25.04. - Vježbe mentalne simulacije (Igor Čerenšek)
10.05. - Vježbe mentalne simulacije (Sandra Đurijanček)
24.05. - Motivacija kroz trenažni proces (Sandra Đurijanček)
07.06. - Motivacija kroz trenažni proces (Igor Čerenšek)
14.06. - Motivacija kroz trenažni proces (Sandra Đurijanček)

Radionicama možete prisustvovati uz prethodnu prijavu, a prijaviti se možete na mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..